Evenimente educaționale despre biofactori

Biofactorii sunt substanțe esențiale organismului pentru buna sa funcționare. Printre aceștia se numără vitaminele, mineralele și oligoelementele, cum ar fi magneziul, zincul sau fierul, precum și substanțe similare vitaminelor (de exemplu, acidul alfa-lipoic sau coenzima Q10), aminoacizi, acizi grași și extracte vegetale secundare.

”Stand up for your feet!”, o campanie de conștientizare a neuropatiei diabetice

Wörwag Pharma România se angajează să crească gradul de conștientizare a neuropatiei diabetice și a complicațiilor ei în rândul persoanelor cu diabet și al familiilor acestora, pentru depistarea și tratamentul precoce. Prin campania „Stand up for your feet!“, dorim să contribuim semnificativ la îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu diabet și neuropatie diabetică, prin comunicare și educație terapeutică adecvată. Fiți alături de noi în această campanie de educație terapeutică a persoanelor cu diabet pentru ca acestea să poată recunoaște din timp toate semnele și simptomele neuropatiei diabetice.

Wörwag STARt UP – un nou start pentru studenții farmaciști

Ne-am stabilit ca prioritate pentru următorii 3 ani investiția în imaginea și rolul farmacistului în comunitate. Pentru că, din punctul nostru de vedere, farmacistul este, pe lângă un profesionist medical bine pregătit, și un „prieten” al comunității. În slujba acestei misiuni, am inițiat WÖRWAG STARt UP, un program de instruire destinat studenților farmaciști. Acest program își propune să ofere viitorilor farmaciști acces la programe de cea mai bună calitate, experiențe care să completeze cunoștințele acumulate în facultate și să le ofere o perspectivă completă despre profesia de farmacist. Dacă vrei să afli mai multe, dă click pe sigla programului sau pe titlul de mai sus.