Florentin Stanciu (Inspires) - Jurnal de pandemie

După părerea mea, acestea sunt momentele când adaptarea la mediu își face simțită importanța.

Aș putea spune că m-a influențat foarte tare, plecând de la rolurile pe care le am în viața de toate zilele:

-              Consultant

-              Trainer

-              Instructor de arte marțiale

-              Unicul fiu în țară al părinților mei

Da, business-ul s-a redus simțitor, dar nu complet. Reușesc să îmi duc la îndeplinire cam 70% din activitatea de consultant.

Ca și trainer, am găsit timpul necesar startului conversiei de training din live în digital pentru livrarea online, un proiect mai vechi, dar amânat.

Chiar și ca instructor de arte marțiale, m-am organizat și ținem antrenamente online, pe zoom, cu aceeași frecvență ca întotdeauna, doar cu un număr mai restrâns de tehnici, dar l-am adaptat și chiar este util și solicitant.

Desigur, am redus la maximum interacțiunea fizică cu părinții mei, dar ne auzim la telefon constant și așteptăm vremuri mai bune pentru a ne reîntâlni.

Nici beneficiile nu sunt neglijabile. Biroul meu arată acum așa cum mi-am dorit, cu echipamentele mele preferate, cu priveliștea mea preferată și cu ambientul preferat.

Însă pentru toate acestea, cuvântul cheie este DISCIPLINA. 

Mă trezesc la aceeași oră ca de obicei, 05:45. Ora de sport este respectată fără excepții, ținuta este lejeră, dar nu de casă.

Timpul petrecut în trafic l-am convertit în timp de activități domestice, unele dintre ele așteptau cam demultișor.

Dacă ar fi să concluzionez, mă simt foarte bine, dar diferit.

Cel mai probabil, încet, încet vom reveni la viața anterioară, dar nu ar fi rău să învățăm câte ceva, să păstrăm câte ceva din ceea ce am făcut bine în această perioadă.