Cristina Ionescu – Despre provocările aduse de COVID-19

"Pandemia de COVID-19 m-a luat prin surprindere la fel ca pe majoritatea oamenilor, fără a avea un plan pentru o astfel de perioadă. Auzisem de acest virus încă de la începutul anului, însă nu mi-am închipuit că fenomenul va putea lua o astfel de amploare. Ba chiar călătorisem la Milano la sfârșitul lunii ianuarie, unde glumeam cu prietenii mei pe tema răspândirii acestui virus, fără a ne gândi că nu peste mult timp se va declara pandemie.

Dintr-o dată m-am trezit la realitate și am conștientizat gravitatea fenomenului și că va urma o perioadă în care multe se vor shimba. Nu mă mai puteam întâlni cu clienții mei, cu prietenii și chiar cu o parte din familie.

Primele zile au fost bine venite, deoarece aveam multe lucruri de făcut pentru care nu reușeam să îmi găsesc timp înainte de această pandemie atât lucruri ce țin de familie și casă, cât și lucruri legate de job.

A urmat o perioadă în care îmi treceau tot felul de gânduri și scenarii prin cap, deoarece nu știam în ce direcție ne vom îndrepta. Într-un final, toate aceste scenarii reușeau să fie demontate, deoarece compania noastră s-a adaptat situației actuale destul de rapid. Managerii companiei au ținut în permanență legătura cu noi, pentru a ne clarifica ce aveam de făcut în următoarea perioadă și cum ne vom schimba abordarea în ceea ce privește legătura cu clienții noștri.

Am reluat activitatea de promovare, însă de data această telefonic, fără a ne mai putea întâlni cu clienții noștri. Acest lucru m-a ajutat să conștientizez cât de important este să poți comunica cu cineva față în față. Am încercat să le transmitem medicilor că suntem alături de ei și că ne dorim să trecem cu bine cu toții de aceasta perioadă.

Deși m-am adaptat rapid noului stil de viață și activitate, îmi doresc să treacă cât mai repede această perioadă și să revenim la ceea ce a fost inainte de ”COVID”, bineînțeles cu mult mai mult entuziasm și apreciere pentru tot ceea ce înseamnă contactul direct cu oamenii și natura.

Mulțumesc familiei și companiei Worwag Pharma că mă susțin să trec cu bine peste această perioadă!!!"

Cristina Ionescu, Reprezentant Medical