Carmen Matei (Deci Se Poate) - Două lecții și o aniversare

Îmi amintesc de ultima călătorie cu avionul prin ianuarie, când cei mai precauți începuseră să poarte măști de protecție prin aeroporturi, dar totul părea încă foarte departe și trăiam într-un fals sentiment de siguranță. De fapt suntem internconectați și evenimentul ăsta istoric, ne-a adus pe toți la unison în același gând și același scop. Dacă am învățat ceva în perioada asta, ar fi două lucruri. Și primul este că suntem interconectați. Și nu o spun doar prin prisma răspândirii virusului, ci mai ales prin cea a comunicării. Prin faptul că avem nevoie de comunicare, avem nevoie de socializare și de interacțiune face to face. Sigur, tehnologia ne-a ajutat enorm să menținem legăturile și să continuăm să ne facem treaba, dar nu se compară nimic cu chimia dintre doi oameni care vorbesc față în față.

Cu toate astea, al doilea lucru pe care l-am învățat, a fost că avem o mare capacitate de a ne adapta și fiecare dintre oamenii din jurul meu a încercat să scoată ce-i mai bun din experiența asta. Că a fost să petreacă mai mult timp cu familia, să își descopere talentele de bucătar sau să se reinventeze profesional, fiecare a luptat să nu se dea bătut. Noi, toată gașca de la birou, ne-am adaptat și am învățat multe în perioada asta. De la oameni de comunicare, am ajuns să ne împrietenim cu tehnologia și să continuăm să ne facem evenimentele sub o altă formă. Am găsit metode noi să facem ce ne place și asta ne ține veseli și optimiști.

Cu veselie mi-am sărbătorit și ziua de naștere în izolare și cu siguranță o să am ce să povestesc nepoților. Mergem mai departe!

Carmen Matei, PR Enthusiast