Wӧrwag STARt UP – despre instrumentul Harrison Assessments

În cadrul programului Wӧrwag STARt UP, studenții care s-au înscris online până pe 21 aprilie 2021 au interacționat cu unul dintre cele mai complexe și precise instrumente psihometrice de evaluare și îndrumare în carieră, la nivel global – Harrison Assessments.

Interviu cu Bianca Ciocan, studentă la Farmacie

Bianca Ciocan, studentă la Farmacie în anul III și Coordonator Relații Publice FASFR, ne-a oferit un interviu în cadrul programului Wörwag STARt UP. Aceasta ne-a spus ce o atrage la profesia de farmacist, ce planuri are după absolvire și ce mesaj are pentru colegii săi.

Interviu cu Bogdan Ailoaei, student la Farmacie

Bogdan Ailoaei, student la Farmacie în anul III și Coordonator Educație Farmaceutică FASFR, ne-a oferit un interviu în cadrul programului Wörwag STARt UP. Acesta ne-a spus ce îi place la profesia de farmacist, ce mesaj are pentru colegii săi și ce planuri are după absolvire.

Interviu cu Ina-Anamaria Beleuță, studentă la Farmacie

Ina-Anamaria Beleuță, studentă la Farmacie în anul III și Vicepreședinte Financiar FASFR, ne-a oferit un interviu în cadrul programului Wörwag STARt UP. Aceasta ne-a spus ce o atrage la profesia de farmacist, ce planuri are după absolvire și ce mesaj are pentru colegii săi.

Interviu cu George Dănuți, student la Farmacie

Te invităm să citești un interviu cu George Dănuți, student la Farmacie în anul III și cenzor FASFR, despre cum a ales acest drum profesional, ce planuri de absolvire are și ce mesaj are pentru colegii săi, viitori farmaciști.

Interviu cu Carmen Preda, studentă la Farmacie

Citește un interviu cu Carmen Preda, studentă și coordonator evenimente FASFR, despre cum a ales domeniul farmaceutic, ce planuri de absolvire are și ce mesaj are pentru colegii săi, viitori farmaciști.