Susținem inovația în tehnologie și eHealth. Suntem aproape de tânără generație!

Citește un articol despre Hackathonul Future Skills: Robotics & Virtual Reality organizat de Clusterul de Industrii Creative Transilvania în CREIC Labs.

Wӧrwag STARt UP Ambasador

Compania noastră, WӦRWAG PHARMA România, a demarat în acest an Wӧrwag STARt Up Ambasador cu programul pilot implementat în orașul Iași, prin intermediul căruia ne menținem o poziție activă în programele de instruire dezvoltate special pentru studenții farmacisti.

Oamenii din echipa Wӧrwag

Te invităm să citești un interviu cu Gorea Vasile, Reprezentant Medical, despre participarea la cursa de alergare montană msg Maraton Apuseni.

CREATE by Wӧrwag - Facilităm schimbările pozitive prin îmbunătățirea calității gândirii!

De curând ne-am reunit în echipa extinsă de management a Wӧrwag Pharma România pentru un eveniment de tip team coaching coordonat de partenerii noștri de la ATU Consulting. Aproape de Cluj-Napoca, în gradina deschisă de La Moșu, într-un spațiu informal și cu o atmosferă destinsă, am participat la un program personalizat pentru nevoile echipei noastre, prin intermediul căruia am aprofundat modelul CREATE, un model de coaching dezvoltat de David Rock.

WÖRWAG STARt UP – un nou start pentru studenţii farmacisti

”Compania noastă a demarat în acest an proiectul WÖRWAG STARt UP prin intermediul căruia ne menținem o poziție activă în programele de instruire dezvoltate special pentru studenții farmaciști”, ne spune Farm. Andreea Ianoș, în acest interviu.

Programul WӦRWAG STARt UP a început!

Compania noastră, WӦRWAG PHARMA România, a demarat în acest an proiectul Wӧrwag STARt Up prin intermediul căruia ne menținem o poziție activă în programele de instruire dezvoltate special pentru studenții farmacisti.